Bemutatkozás

 

Üdvözöllek, Csizmadia László vagyok és számítástechnikai eszközökkel és azok problémáinak megoldásával foglalkozom. Kezdetben csak kis raktárkészlettel rendelkeztünk, de az évek alatt ahogy nőtt az ügyfélkörünk, úgy a bolt fejlődése is nőtt. Mára már több beszállítóval vagyunk kapcsolatban, így rövid időn belül jutunk áruhoz, ezáltal mindig naprakész árukészlettel tudjuk fogadni a Látogatóinkat és Ügyfeleinket.

Talán a leggyakoribb probléma a számítógép lassulása, ami akár egy vírustól is előfordulhat. Ügyfeleinkkel mindig összhangban vagyunk, így jó áron és pár munkanapon belül egy teljesen más rendszer vár Téged otthon :) Ha Neked is lassú a géped, vagy valami más problémád adódik keress Minket bátran.

                                                     

Lehetőséged van negyedévente visszahozni a termékedet és mi átnézzük, szükség esetén ki is takarítjük, mindezt Díjmentesen, a lehető leghamarabb!

  Üzletünkben kizárólag minőségi eszközökre fókuszálunk, így próbáljuk a lehető legjobb ár/érték arányt tartani, így jó áron jó termékhez juthatsz!   Ha nem tudod mit válassz, vagy nem tudod hogy mi lenne számodra megfelelő, akkor hívj Minket bizalommal és mi a legjobb készségünkkel segítünk Neked!

 

INGYEN KIVISSZÜK a megrendelt termékedet a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül, így Te kényelmesen várhatod a karosszékedből a megrendelt terméket. Ingyenesen kiszállítjuk a termékedet a következő helyekre: Kapuvár, Osli, Szárföld, Veszkény, Csorna, Farád, Rábatamási, Bogyoszló, Hövej, Kisfalud, Vitnyéd, Agyagosszergény, Petőháza, Fertőszentmiklós, Hegykő, Hidegség, Fertőszéplak, Sarród.

 

 

 Kapuvár, Cseresznye sor 9  info@magicsystem.hu  06 96/240-303 Kattints ide
Termék a kosárba került!
Kosár