Már csak 1 kattintástól vagy a legújabb gamer fejhallgatódtól

 

Tiszta hangzást biztosít. Ergonomikus kerek fülpárnáknak köszönhetően hosszú használat mellett is kényelmes, kizárja a külső háttérzajokat, hangerőszabályzó, PS4 kompatibilis

13.990 Ft - 12.490 Ft

Hosszú órák után is kényelmes, nagy párnákkal illeszkedik a füledre. Kék LED az oldalán, vastag tartós kábel, Szép tiszta hangzás, PS4 kompatibilis

 

13.990 Ft - 12.990 Ft

Kényelmes hosszú órák játéka után is, nagy, ergonómikus fülpárnák, mikrofon, többszínű oldalsó rész, PS4 kompatibilis, alkalmazkodik a fejedhez.

 

9.490 Ft - 8.490 Ft

 

LED világítás és 50mm átmérőjű fülkagylók és kristálytiszta hangzás. Több órán keresztül is kényelmesen viselhető. Hosszú, rugalmas és tartós vezeték.

8.490 Ft - 7.490 Ft

Tökéletesen tiszta hangzást biztosít. Ergonomikus fülpárnáknak köszönhetően hosszú használat mellett is kényelmes viseletet biztosít, kizárja a külső háttérzajokat. PS4 kompatibilis

11.490 Ft - 10.490 Ft

Tiszta hangzást biztosít Ergonomikus kerek fülpárnáknak köszönhetően hosszú használat mellett is kényelmes viseletet biztosít Kizárja a külső háttérzajokat. Hangerőszabályzó

11.990 Ft - 10.990 Ft

 

 

 

Magyarországon kizárólag csak Mi biztosítunk Neked 5 éves garanciát a legújabb White Shark gamer kiegészítődre - használd ki az 5 éves garancia előnyeit és nem kell tartanod az alap garanciaidőn (csak 2 év) túli meghibásodásra.

Menj Biztosra - Megéri!

 

Kényelmes, nagy fülpárnákkal rendelkezik. Mikrofonnal rendelkezik, kiszűri a háttérzajokat, tiszta hangzást biztosít, ergonómikus.

 

7.990 Ft - 6.990 Ft

öbb órán keresztül is kényelmesen viselhető. Mikrofon némító és hangerő szabályozó a vezetéken. PS4 kontrollerhez is köthető. Hosszú, rugalmas és tartós vezeték.

 

6.990 Ft - 5.990 Ft

Több féle LED világítás és 50mm átmérőjű fülkagylók és kristálytiszta hangzás. Több órán keresztül is kényelmesen viselhető. Hosszú, rugalmas és tartós vezeték.

12.990 Ft - 11.990 Ft

 

Tiszta hangzást biztosít. Ergonomikus kerek fülpárnáknak köszönhetően hosszú használat mellett is kényelmes, kizárja a külső háttérzajokat. PS4 kompatibilis

14.490 Ft - 13.490 Ft

 

 

 

 

 

Bónusz 1#: 40.000 Ft értékű limitált gamer kuponfüzet

Bónusz 2#: 5 év garanciával tudod megvásárolni kedvezményes áron, így aggódás nélkül játszhatsz a következő 5 évben

Bónusz 3#: Az akció lejáratakor kisorsolunk 2 db White Shark pólót és 2 db White Shark sapkát

 

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudom megrendelni a terméket?

Egyszerűen és gyorsan megtudod rendelni. Kattints a "Megrendelem!" gombra ami átvisz a termék oldalára, ott kattints a "kosárba" gombra, majd pedig a pénztár oldalon töltsd ki az adataidat és kattints a "Megrendelem" gombra.

Hogyan tudom kifizetni a terméked?

A rendelést lehetőséged van kifizetni Online Bankártyával, utalással és készpénzes utánvéttel

Mikor kapom meg a terméket?

1 munkanap alatt kiszállítjuk a rendelésed. Minden hétköznap 16:00 ig leadott rendelést még aznap feldolgozzuk és átadjuk a futárnak azért, hogy másnap megkapd. Tehát ha Hétfő 16:00-ig leadod a rendelésed, az Kedden már Nálad van.

Milyen eszközről tudom megrendelni a kiszemelt termékemet?

Rendelésed bármilyen eszközről leadhatod, legyen az mobiltelefon, tablet, laptop vagy asztali számítógép

Mikor kapom meg az ajándék 40.000 ft értékű kuponfüzetet?

A rendelésednél megadott e-mail címre küldjük a rendelésed után azonnal!