LAN/WIFI Asus Router 600Mbps RT-N18U

LAN/WIFI Asus Router 600Mbps RT-N18U

600Mbps
802.11 a/b/g/n
1x Gigabit WAN
4x Gigabit LAN
1x USB2.0
1x USB3.0
2,4GHz
3x külső antenna
WEP/WPA/WPA2/WPS

Garancia: 36 hónap

23,553 Ft

Miért éri meg ezt választani?

--> AiRadar univerzális hullámformálással a jelerősség optimalizálásához bármely irányba – az eredmény akár 150 százalékkal nagyobb lefedettség

--> A TurboQAM™  technológiának köszönhetően a 2,4 GHz-es vezeték nélküli sebességet 450-ról 600 Mbps-re növeli. Mostantól mindent, amit online végzett, gyorsabban végezheti.

--> 3 ÉV GARANCIA!

--> Gyors, megbízható és erős: A 128 MB-os flash memória és a 256 MB-nyi DDR3 RAM tovább javítja a többfeladatos teljesítményt.

--> Energiatakarékos ARM® Cortex™-A9 processzor, amely 800 MHz-s órajelsebességgel gondoskodik a gyors és válaszkész működésről.

--> 3 Antenna, hogy a lehető leggyorsabb sebességet és a legnagyobb jelerősséget eredményezze.

 

 

                       

 

Bemutatkozás

 

Üdvözöllek, Csizmadia László vagyok és számítástechnikai eszközökkel és azok problémáinak megoldásával foglalkozom. Kezdetben csak kis raktárkészlettel rendelkeztünk, de az évek alatt ahogy nőtt az ügyfélkörünk, úgy a bolt fejlődése is nőtt. Mára már több beszállítóval vagyunk kapcsolatban, így rövid időn belül jutunk áruhoz, ezáltal mindig naprakész árukészlettel tudjuk fogadni a Látogatóinkat és Ügyfeleinket.

Talán a leggyakoribb probléma a számítógép lassulása, ami akár egy vírustól is előfordulhat. Ügyfeleinkkel mindig összhangban vagyunk, így jó áron és pár munkanapon belül egy teljesen más rendszer vár Téged otthon :) Ha Neked is lassú a géped, vagy valami más problémád adódik keress Minket bátran.

Lehetőséged van negyedévente visszahozni a termékedet és mi átnézzük, szükség esetén ki is takarítjük, mindezt Díjmentesen, a lehető leghamarabb!

Üzletünkben kizárólag minőségi eszközöre fókuszálunk, így próbáljuk a lehető legjobb ár/érték arányt tartani, így jó áron jó termékhez juthatsz!

Ha nem tudod mit válassz, vagy nem tudod hogy mi lenne számodra megfelelő, akkor hívj Minket bizalommal és mi a legjobb készségünkkel segítünk Neked!

 

 

Ügyfélidézetek

 

Polák Péter

" Gyors és rugalmas kiszolgálás, és széles termékkínálat. Az alap számítástechnikai eszközöktől a gamer kiegészítőkig minden megtalálható. Egy laptopot vettem amit úgy vettem át, hogy teljesen működőképes volt, nem kellett nekem küzdeni a telepítéssel, ráadásul mindez benne volt az árban. "

Korondy Tamás

" Minőségi termékek, megfizethető árak.
Nem beszélve a barátságos kiszolgálásról! Csak ajánlani tudom!

Nagy Kata

" Megbízható, gyors, precíz és rugalmas munkavégzés, barátságos légkör, kedvező árak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

 

Fehér Alexandra

" Kedves és gyors kiszolgálás jellemzi az üzletben dolgozókat! Mindig rengeteg segítséget kapok, akár vásárolni szeretnék, akár bármilyen számítástechnikával kapcsolatos problémám van! Bátran ajánlom mindenkinek! :) "

​További véleményeket a linkre kattintva tudod megnézni.

 

 

 

Termék a kosárba került!
Kosár