Szakértők által összeállított asztali számítógépek

Célunk hogy a teljesen laikus felhasználók és profin összeszerelt, hosszú távú asztali számítógépet tudjanak vásárolni, ezért kizárólag csak Szakértőkkel dolgozunk, akik a megrendelés után szerelik össze az új számítógépedet.

Mint ahogyan az autót is szerelőkre bízod - így a számítógépedet is érdemes Szakértőkre bíznod. Nálunk szakértő munkatársak dolgoznak, akiknek a kezei alatt biztosan tudhatod asztali számítógépedet! 

Nem lesznek lógó kábelek, hibás alkatrészek... Szakértőd a számítógép összeszerelése után egy INGYENES próbaindítás végez, azért hogy megbizonyosodjon róla, hogy a számítógép konfiguráció az indítás után is hibamentesen műküdik - így megóvva a kedves vásárlót a későbbi kellemetlen szállítási költségektől.

Számítógép Szakértőd a konfigurációt gondosan tervezi meg úgy, hogy az időtálló legyen, ne legyen lassú 2 év múlva sem. Biztosíthatunk hogy minden alkatrész mindegyikkel kompatibilis, és azok egymással a legjobb összhangban állnak.

Nem szeretjük a silány termékeket - ezért a Te asztali számítógépedet Szakértőd minden esetben a világmárkák legjobb ár/érték arányú termékeiből állítja össze! Pár márka, amelyekkel már több mint 20 éve dolgozunk, és számtalanszor bizonyították hogy a legjobbak között vannak - Asus, Gigabyte, Kingston, LC-Power, Kolink, FSP...

Termék a kosárba került!
Mutasd a kosaramTovább nézelődök
Kosár