Fizetés

A webshopban található árak bruttók árak melyek a hatályos jogszabályok alapján tartalmazzák a 27%-os forgalmi adót. A megrendelő a megrendelés pillanatában a webshopban feltüntetett árakon vásárolhat. A Magic System előzetes bejelentés nélkül az árváltoztatásnak jogát fenntartja, mivel a feltüntetett árak készlet mennyiségétől valamint a beszerzéstől változhatnak. Akciós termékeink a megadott időszakon belül vagy a készlet erejéig a meghirdetett bruttó árakon vásárohatók meg. A webshopban feltüntetett árak nem tartalmazzák a házhozszállítás költségét. A MAGIC SYSTEM a termék feletti teljes tulajdonjogot fenntartja amíg a bruttó vételár, valamint a szállítási költség (ha van) kifizetésére nem került sor. A megrendelőre a bruttó vételár, valamint a szállítási költség (ha van) kifizetése után a tulajdonjog a megrendelt termék felett automatikusan átruházódik. Üzletünkben való áruátvétel esetén lehetőség van készpénz, valamint elő-átutalásos fizetésre. Lehetőség van elő-átutalásos fizetésre futárszolgálatos kiszállítás esetén is kérjük ezt külön jelezze felénk. A  futár utánvét szolgáltatás igénybevételével a futár csak abban az esetben adja át csomagját a címzettnek, ha a címzett a csomagcímkén megjelölt összeget a futárnak egy összegben, készpénzben kifizeti.

Bemutatkozás

 

Üdvözöllek, Csizmadia László vagyok és számítástechnikai eszközökkel és azok problémáinak megoldásával foglalkozom. Kezdetben csak kis raktárkészlettel rendelkeztünk, de az évek alatt ahogy nőtt az ügyfélkörünk, úgy a bolt fejlődése is nőtt. Mára már több beszállítóval vagyunk kapcsolatban, így rövid időn belül jutunk áruhoz, ezáltal mindig naprakész árukészlettel tudjuk fogadni a Látogatóinkat és Ügyfeleinket.

Talán a leggyakoribb probléma a számítógép lassulása, ami akár egy vírustól is előfordulhat. Ügyfeleinkkel mindig összhangban vagyunk, így jó áron és pár munkanapon belül egy teljesen más rendszer vár Téged otthon :) Ha Neked is lassú a géped, vagy valami más problémád adódik keress Minket bátran.

Lehetőséged van negyedévente visszahozni a termékedet és mi átnézzük, szükség esetén ki is takarítjük, mindezt Díjmentesen, a lehető leghamarabb!

Üzletünkben kizárólag minőségi eszközöre fókuszálunk, így próbáljuk a lehető legjobb ár/érték arányt tartani, így jó áron jó termékhez juthatsz!

Ha nem tudod mit válassz, vagy nem tudod hogy mi lenne számodra megfelelő, akkor hívj Minket bizalommal és mi a legjobb készségünkkel segítünk Neked!

 

 

Ügyfélidézetek

 

Polák Péter

" Gyors és rugalmas kiszolgálás, és széles termékkínálat. Az alap számítástechnikai eszközöktől a gamer kiegészítőkig minden megtalálható. Egy laptopot vettem amit úgy vettem át, hogy teljesen működőképes volt, nem kellett nekem küzdeni a telepítéssel, ráadásul mindez benne volt az árban. "

Korondy Tamás

" Minőségi termékek, megfizethető árak.
Nem beszélve a barátságos kiszolgálásról! Csak ajánlani tudom!

Nagy Kata

" Megbízható, gyors, precíz és rugalmas munkavégzés, barátságos légkör, kedvező árak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

 

Fehér Alexandra

" Kedves és gyors kiszolgálás jellemzi az üzletben dolgozókat! Mindig rengeteg segítséget kapok, akár vásárolni szeretnék, akár bármilyen számítástechnikával kapcsolatos problémám van! Bátran ajánlom mindenkinek! :) "

​További véleményeket a linkre kattintva tudod megnézni.

 

 

 

Termék a kosárba került!
Mutasd a kosaramTovább nézelődök
Kosár