Vásárlás

VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

Rendelés

Rendelést többféleképpen is felveszünk partnereinktől. Telefonon, személyesen, vagy on-line áruházunkon keresztül.  Rendelés esetén, ha nincs az adott termékekből elegendő mennyiség raktáron, előrendelést tudunk felvenni. A beszállítóinkkal való folyamatos kapcsolat révén ilyenkor rövid idő alatt tudunk szállítási időt és árat mondani.

Telefonos rendelés

Nyitvatartási időben a +3696/240303-as telefonszámon, vagy a +36 20 9234336-os mobilszámon veszünk fel rendeléseket. A telefonon megrendelt árut a kért határidőig és a vállalt áron garantáltan raktáron tartjuk.

Személyes rendelés

Személyesen is várunk Téged is sok szeretettel, odafigyeléssel.

 

On-line Áruház

A termékeinket fő csoportokra bontottuk a könnyebb navigáció érdekében.

Az adott termékcsoportra klikkelve az általunk forgalmazott alkatrészeket, termékeket listaszerűen jelenítjük meg, amely tartalmazza a termék rövid leírását, bruttó árát, valamint a készletinformációt is. A termékre klikkelve megjelenik annak adatlapja, ami tartalmazza fényképét, főbb paramétereit, és a garanciális feltéteket. A kosárra klikkelve jelölheted ki a megvásárolni kívánt terméket, és adhatod meg a darabszámot. Ezzel még nem rendelted meg az árut, csak előkészítetted rendelésre.

Ha minden terméket kiválasztottál, amire szükséged van, akkor a kosár menüpont alatt kapsz egy összesítő listát, ami tartalmazza a rendelt alkatrész megnevezését, darabszámát, árát és a rendelés végösszegét. Itt még van mód a termékek, illetve a darabszámok megváltoztatására. Ha mindent rendben találtál, akkor a tovább a pénztárhoz gombra klikkelve meg kell adnod email-cimedet telefonszámodat szállítási és számlázási adatokat, majd a tovább gombra kattintva ki kell választanod a fizetési módját majd a tovább gombra kattintva a szállítási módot. Ha mindezekkel kész vagy a megrendelés elküldésével zárod le a vásárlást. Ezután kapnod kell egy visszaigazoló email-t, amiben látod a vásárolt termékeket.

Vásárlástól való elállás:

A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet alapján a távollévők között kötött szerződés esetén elállási jogát tizennégy napon belül egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja. Cégünk az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizennégy napon belül visszatéríti a vásárló által fizetett ellenértéket.

Bemutatkozás

 

Üdvözöllek, Csizmadia László vagyok és számítástechnikai eszközökkel és azok problémáinak megoldásával foglalkozom. Kezdetben csak kis raktárkészlettel rendelkeztünk, de az évek alatt ahogy nőtt az ügyfélkörünk, úgy a bolt fejlődése is nőtt. Mára már több beszállítóval vagyunk kapcsolatban, így rövid időn belül jutunk áruhoz, ezáltal mindig naprakész árukészlettel tudjuk fogadni a Látogatóinkat és Ügyfeleinket.

Talán a leggyakoribb probléma a számítógép lassulása, ami akár egy vírustól is előfordulhat. Ügyfeleinkkel mindig összhangban vagyunk, így jó áron és pár munkanapon belül egy teljesen más rendszer vár Téged otthon :) Ha Neked is lassú a géped, vagy valami más problémád adódik keress Minket bátran.

Lehetőséged van negyedévente visszahozni a termékedet és mi átnézzük, szükség esetén ki is takarítjük, mindezt Díjmentesen, a lehető leghamarabb!

Üzletünkben kizárólag minőségi eszközöre fókuszálunk, így próbáljuk a lehető legjobb ár/érték arányt tartani, így jó áron jó termékhez juthatsz!

Ha nem tudod mit válassz, vagy nem tudod hogy mi lenne számodra megfelelő, akkor hívj Minket bizalommal és mi a legjobb készségünkkel segítünk Neked!

 

 

Ügyfélidézetek

 

Polák Péter

" Gyors és rugalmas kiszolgálás, és széles termékkínálat. Az alap számítástechnikai eszközöktől a gamer kiegészítőkig minden megtalálható. Egy laptopot vettem amit úgy vettem át, hogy teljesen működőképes volt, nem kellett nekem küzdeni a telepítéssel, ráadásul mindez benne volt az árban. "

Korondy Tamás

" Minőségi termékek, megfizethető árak.
Nem beszélve a barátságos kiszolgálásról! Csak ajánlani tudom!

Nagy Kata

" Megbízható, gyors, precíz és rugalmas munkavégzés, barátságos légkör, kedvező árak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

 

Fehér Alexandra

" Kedves és gyors kiszolgálás jellemzi az üzletben dolgozókat! Mindig rengeteg segítséget kapok, akár vásárolni szeretnék, akár bármilyen számítástechnikával kapcsolatos problémám van! Bátran ajánlom mindenkinek! :) "

​További véleményeket a linkre kattintva tudod megnézni.

 

 

 

Termék a kosárba került!
Mutasd a kosaramTovább nézelődök
Kosár