Vásárlás

VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

Rendelés

Rendelést többféleképpen is felveszünk partnereinktől. Telefonon, személyesen, vagy on-line áruházunkon keresztül.  Rendelés esetén, ha nincs az adott termékekből elegendő mennyiség raktáron, előrendelést tudunk felvenni. A beszállítóinkkal való folyamatos kapcsolat révén ilyenkor rövid idő alatt tudunk szállítási időt és árat mondani.

Telefonos rendelés

Nyitvatartási időben a +3696/240303-as telefonszámon, vagy a +36 20 9234336-os mobilszámon veszünk fel rendeléseket. A telefonon megrendelt árut a kért határidőig és a vállalt áron garantáltan raktáron tartjuk.

Személyes rendelés

Személyesen is várunk Téged is sok szeretettel, odafigyeléssel.

 

On-line Áruház

A termékeinket fő csoportokra bontottuk a könnyebb navigáció érdekében.

Az adott termékcsoportra klikkelve az általunk forgalmazott alkatrészeket, termékeket listaszerűen jelenítjük meg, amely tartalmazza a termék rövid leírását, bruttó árát, valamint a készletinformációt is. A termékre klikkelve megjelenik annak adatlapja, ami tartalmazza fényképét, főbb paramétereit, és a garanciális feltéteket. A kosárra klikkelve jelölheted ki a megvásárolni kívánt terméket, és adhatod meg a darabszámot. Ezzel még nem rendelted meg az árut, csak előkészítetted rendelésre.

Ha minden terméket kiválasztottál, amire szükséged van, akkor a kosár menüpont alatt kapsz egy összesítő listát, ami tartalmazza a rendelt alkatrész megnevezését, darabszámát, árát és a rendelés végösszegét. Itt még van mód a termékek, illetve a darabszámok megváltoztatására. Ha mindent rendben találtál, akkor a tovább a pénztárhoz gombra klikkelve meg kell adnod email-cimedet telefonszámodat szállítási és számlázási adatokat, majd a tovább gombra kattintva ki kell választanod a fizetési módját majd a tovább gombra kattintva a szállítási módot. Ha mindezekkel kész vagy a megrendelés elküldésével zárod le a vásárlást. Ezután kapnod kell egy visszaigazoló email-t, amiben látod a vásárolt termékeket.

Vásárlástól való elállás:

A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet alapján a távollévők között kötött szerződés esetén elállási jogát tizennégy napon belül egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja. Cégünk az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizennégy napon belül visszatéríti a vásárló által fizetett ellenértéket.

Termék a kosárba került!
Mutasd a kosaramTovább nézelődök
Kosár