Szervíz és Garancia

A nálunk vásárolt és később meghibásodott terméket, a garanciajeggyel és a hibaleírással együtt telephelyünkre kell visszajuttatni. Ha a terméknek saját márkaszervize van, akkor a hozzá adott külön garanciajegyen feltüntetett, az adott importőr által biztosított garanciális feltételek az érvényesek. A garancia teljesítésének helye a garanciajegyen feltüntetett cím.

Jótállást kizáró tényezők:

A garancialevélen vagy az azonosító cimkén (sorozatszám illetve egyéb azonosító matricák a terméken) lévő bármilyen javítás vagy manipulálás, valótlan adatok feltüntetése esetén a garanciális kötelezettség érvényét veszti. Garanciális kötelezettség megszűnik továbbá ha a terméket nem rendeltetésszerűen használták, ide értendő a szakszerütlen tárolásból, szerelésből adódó hibák, valamint minden fizikai sérülés.

Szervizlista:

  • Hibamegállapítás, bevizsgálás
  • BIOS frissítés
  • Számítógép összeszerelése
  • Operációs rendszer telepítése hozott lemezről (driverekkel együtt)
  • Operációs rendszer telepítése, nálunk vásárolt szoftverrel
  • Alkatrészek cseréje, beszerelése
  • Egyéb munkák elvégzése az általános óradíj alapján történik
  • Rezsióradíj Bruttó: 3500,-Ft

Bemutatkozás

 

Üdvözöllek, Csizmadia László vagyok és számítástechnikai eszközökkel és azok problémáinak megoldásával foglalkozom. Kezdetben csak kis raktárkészlettel rendelkeztünk, de az évek alatt ahogy nőtt az ügyfélkörünk, úgy a bolt fejlődése is nőtt. Mára már több beszállítóval vagyunk kapcsolatban, így rövid időn belül jutunk áruhoz, ezáltal mindig naprakész árukészlettel tudjuk fogadni a Látogatóinkat és Ügyfeleinket.

Talán a leggyakoribb probléma a számítógép lassulása, ami akár egy vírustól is előfordulhat. Ügyfeleinkkel mindig összhangban vagyunk, így jó áron és pár munkanapon belül egy teljesen más rendszer vár Téged otthon :) Ha Neked is lassú a géped, vagy valami más problémád adódik keress Minket bátran.

Lehetőséged van negyedévente visszahozni a termékedet és mi átnézzük, szükség esetén ki is takarítjük, mindezt Díjmentesen, a lehető leghamarabb!

Üzletünkben kizárólag minőségi eszközöre fókuszálunk, így próbáljuk a lehető legjobb ár/érték arányt tartani, így jó áron jó termékhez juthatsz!

Ha nem tudod mit válassz, vagy nem tudod hogy mi lenne számodra megfelelő, akkor hívj Minket bizalommal és mi a legjobb készségünkkel segítünk Neked!

 

 

Ügyfélidézetek

 

Polák Péter

" Gyors és rugalmas kiszolgálás, és széles termékkínálat. Az alap számítástechnikai eszközöktől a gamer kiegészítőkig minden megtalálható. Egy laptopot vettem amit úgy vettem át, hogy teljesen működőképes volt, nem kellett nekem küzdeni a telepítéssel, ráadásul mindez benne volt az árban. "

Korondy Tamás

" Minőségi termékek, megfizethető árak.
Nem beszélve a barátságos kiszolgálásról! Csak ajánlani tudom!

Nagy Kata

" Megbízható, gyors, precíz és rugalmas munkavégzés, barátságos légkör, kedvező árak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

 

Fehér Alexandra

" Kedves és gyors kiszolgálás jellemzi az üzletben dolgozókat! Mindig rengeteg segítséget kapok, akár vásárolni szeretnék, akár bármilyen számítástechnikával kapcsolatos problémám van! Bátran ajánlom mindenkinek! :) "

​További véleményeket a linkre kattintva tudod megnézni.

 

 

 

Termék a kosárba került!
Mutasd a kosaramTovább nézelődök
Kosár