Szolgáltatások

Lassú, túlmelegszik, állandóan lefagy, esetleg vírusos?

 

Igen, ezek mind gyakori problémák, amivel nap mint nap találkozunk. Gyakori probléma a helytelen használattól tönkrement notebook akkumulátor is, ami eléggé kellemetlen tud lenni, amikor utazás közben szeretnéd használni. Kellemetlen a reklám vírus is, ami folyamatosan hirdetéseket dob be böngészés közben, ezen felül ami ellehetítleníti a nyugalmas böngészést. A megoldást bízza ránk!

 

 

Hogyan zajlik a szervizelés?

Először megvizsgáljuk a problémát, feltérképezzük a lehetséges hibákat és ott helyben vagy telefonon értesítünk, hogy a javítás mennyi időt vesz igénybe. Illetve azt is tudatjuk, hogy mennyi a szervíz anyagi vonzata. Az újratelepítés akár már másnapra kész lehet. A probléma megoldása után újra leteszteljük a már kész notebookot/számítógépet és ezután értesítünk telefonon vagy e-mailen keresztül. 

Milyen szervízzel és szolgáltatásokkal rendelkezünk?

Szervízlista

  • Számítógép/Notebook rendszer újtatelepítés (driverekkel együtt).
  • Számítógép komplett összeszerelése
  • Egyéb munkák elvégzése

Szolgáltatásaink

  • GPS frissítés
  • Notebook javítás
  • Fénymásolás (A/4, A/3 méretben, kicsinyítés, nagyítás)
  • Nyomtatás (A/4, A/3)
  • Számítógépek garanciális és garancián túli javítása
  • Faxolás
  • Internetezési lehetőség

 

 

 

Havonta átlagosan 108 ügyfél/eszköz problémáját oldjuk meg.

 

Ügyfélidézetek

 

Polák Péter

" Gyors és rugalmas kiszolgálás, és széles termékkínálat. Az alap számítástechnikai eszközöktől a gamer kiegészítőkig minden megtalálható. Egy laptopot vettem amit úgy vettem át, hogy teljesen működőképes volt, nem kellett nekem küzdeni a telepítéssel, ráadásul mindez benne volt az árban. "

Korondy Tamás

" Minőségi termékek, megfizethető árak.
Nem beszélve a barátságos kiszolgálásról! Csak ajánlani tudom!

Nagy Kata

" Megbízható, gyors, precíz és rugalmas munkavégzés, barátságos légkör, kedvező árak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

 

Fehér Alexandra

" Kedves és gyors kiszolgálás jellemzi az üzletben dolgozókat! Mindig rengeteg segítséget kapok, akár vásárolni szeretnék, akár bármilyen számítástechnikával kapcsolatos problémám van! Bátran ajánlom mindenkinek! :) "

Bízd ránk az eszközöd problémáját, keress fel telefonon vagy e-mailen

 

06 96 / 240 - 303 vagy 06 20 9-234-336

info@magicsystem.hu

 

Magic System kapuváron már 1995 óta biztosít számítástechnikai eszközöket és szolgáltatásokat. Szolgáltatásainkba tartozik Kapuváron a nyomtatás, szkennelés, gps operációs rendszer frissítése, fénymásolás, számítógépek és notebookuk windows operációs rendszer telepítése és számítógép komplett összeszerelése.

Termék a kosárba került!
Mutasd a kosaramTovább nézelődök
Kosár