A ZenBook UX305UA nádszál karcsú és pehelykönnyű, így magaddal viheted bárhova, ahová csak akarod. Összesen 1,3 kg és csak 1,6 cm vastag. Az asus ZenBook nagyon erős és elképesztően szép. Az asus ZenBook nem sok társával összehasonlítható, mint designban, mint teljesítményben.

12 órás akkumulátoros üzemidő

Az asus ZenBook képes 12 órát működni úgy is ha Wi-Fi be van kapcsolva. Ha egy nehéz nap előtt állsz és lazítani szeretnél, mág mindig marad elég a gépben a játékhoz. Az asus ZenBook 2x USB 3.0 csatlakozója az USB 2.0-nál akár tízszer nagyobb adatátvitelre képes. ASUS USB Charger+ technológiát is beépítették, így a csatlakoztatott eszközöket akár 50% gyorsabban tölti – még akkor is, ha a ZenBook „alszik” vagy ki van kapcsolva.

QHD+ képernyő

Az asus ZenBook UX305UA kijelzője legalább olyan szépnek néz ki, mint ahogy azt elvárnánk. Éles kép, akár 3200 x 1800 pixeles QHD+ felbontással és 300 cd/m2 fényességgel rendelkezik.

Touchpad intelligens gesztusokkal

Az asus ZenBook különösen gyengéd, ASUS Smart Gesture technológiás touchpadje természetesebben használható és sok Windows gesztust is megért, mint amiket érintőképernyőkön is használ. A touchpad egy olyan, csak az ASUS termékeiben található technológia, amely az okos telefonok érintőképernyőjéhez fejlesztettek ki a kiemelkedő érzékenység és a pontosság eléréséhez.