Feltételezem, hogy Te is ettél vagy ittál már a játék közben és előfordult, hogy a billentyűzet látta ennek a kárát. Az Asus fejlesztésének köszönhetően most azoknak sem kell éhezni vagy szomjazni akik inkább ezt tették a felszerelésük védelme érdekében. Itt az Asus Cerberus aminek nem okoz gondot egy kis kakaó smiley

 

 

Hova távozik a folyadék amit beleöntünk?

A Cerberus Gaming Keyboardot úgy tervezték, hogy a véletlenül ráfröccsenő folyadékok ne tehessenek kárt benne. Van rajta egy szivárgólyuk, ahol a billentyűzetbe jutott folyadékok távozhatnak. Ez a tisztítást is megkönnyíti, ezért minimális felfordulással lehet visszatérni a játékhoz.

12 makrógomb található, könnyen elérhető dedikált makrógombbal is fel van szerelve, azért a játékon belül egyetlen billentyűleütéssel adhatók ki egyedi parancsok és élvezhető a tökéletes taktikai rugalmasság.

Teljes galvanizált és hideghengerelt (SECC) fémlap. A teljes egészében SECC fémlappal készült Cerberus Gaming Keyboard erős és strapabíró, képes megbirkózni a folyamatos intenzív játék könyörtelen kihívásaival.

 

Teljesen gumival borított láb

Bármilyen felülethez jól tapadó gumibevonatos lábakkal a Cerberus Gaming Keyboard szilárdan a helyén marad még a legintenzívebb játék viharában is, ezért anélkül lehet győzelemre törni, hogy az asztalon is törne-zúzna az ember.

 

 

Asus Cerberus billentyűzetet megtalálod ezen a linken.