Genius Scorpion K215 - 3.400 Ft

 

Nagyon szimpatikus és jól tud kinézni az esti gamelés közben a billentyűzetnek a színei és háttérvilágítása. A billentyűzeten találunk 10 DB multumédiás gyorsvezérlő gombot, ami melett 12 DB funkció gomb segít bennünket. A billentyűzet magyar kiosztású, emelett a kényelem az amire rászolgál, így maximálisan a játékra tudsz koncentrálni.

 

Genius Scorpion K5 - 4.690 Ft

 

Szép és elegáns billentyűzettel találkozhatunk. Magyar kiosztás, és az erősségeihez sorolható még a szép letisztult design, kényelmes és ötletes műszaki megoldásokkal nézhetünk szembe. Anti-ghosting tulajdonság: 19 billentyű egyidejű lenyomását kezeli, anomáliák, kavarodás nélkül. Csendes billentyűk, mint ahogy az a Geniustól megszokott. Ezenfelül látványos tud lenni a billentyűk alatt elhelyezett háttérvilágítás.

 

Hama uRage Illuminated Gaming - 7.290 Ft

 

A billentyűzetben beépített csuklótámasz van a kényelmes használat érdekében, több leütés is engedélyezett egyszerre. 3 színben csodálhatjuk, lilában, kékben és pirosban. Magyar kiosztás. Masszív billentyűzetről beszélhetünk. Amit még érdemes kiemelni, hogy nem a billentyzet világít, hanem a rajta lévő gombok - Ami Kényelmesebb egy éjszakai játék esetén.

 

Cooler Master STORM Octane - 9.900 Ft

 

 

 

 

 

 

Ebben a szettben találhatunk egeret is. Tökéletes kombó aki egyszerre szeretne egeret és billentyűztet. Az egér fogása egészen kényelmes, designes kivitel és a háttérvilágításnak köszönhetően éjszakai is kényelmesen tudunk játszani. A billentyűzet 7 színben vilígát. Az egér 3500 dpi. 

 

Cooler Master Storm Devastator II - 9.900 Ft

 

 

 

Dedikált médiagombok: Extra gombokkal vezérelheted a zene és filmek lejátszását, és a hangerőt. A billentyűzetnek éles, mechanikus reakciója van az exkluzív "mem-chanikus" kapcsolóknak köszönhetően. 500-2000 közötti dpi az egérnél + LED világítás. Szilárd vezérlés és fogás, ergonomikus, kétkezes forma.