A mai nap egy igazán izgalmas de cikkünk írásakor még kevésbé ismert márkáról lesz szó. Ez nem más, mint az eShark, aminek a termékei erős középszintű és felsőkategóriás Gamer eszközök. Az eSharknak a célja minőségi eSport termékek piacra dobása, ezért már a gamer eszközeiket is eSportosok véleményezésével és segítségével gyártják. Na, csapjunk is bele! Mai tesztünkben az eShark ESL-K1 gamer mechanikus billentyűzetet nézzük meg. (ami majd később videó formájában YouTube-on is elérhető lesz). Nézzük is, mit tud!

 

 

Ami a doboznál és magán az eShark gamer billentyűzeten is észrevehető az a letisztultság. Szép és egyszerű design. A billetnyűzet széléről levágták a numerikus szakaszt, ezáltal a billetnyűzetünk kisebb lett, ami a hordozhatóság szempontjából előnyős, ugyanis akár egy táskában is elfér az ELS-K1 Kodachi gamer billentyűzetünk. A billentyűzet 1,015 kg-t nyom, biztosítva a csuszásokat játék közben.

Az eShark ESL-K1 Kodachi gamer billentyűzet 87 darab anti-ghosting gombbal rendelkezik. A gyártó oldaláról letöltött szoftver segítségével rengeteg beállítást tudunk szerkeszteni. A billentyűzet szoftverével

  • billentyűnként állíthatjuk a háttérvilágítást (16.8 millió színből választhatunk), akár az összes billentyűre más színt is állíthatunk.
  • több profilt is állíthatunk
  • előre beállított módokat is használhatjuk (több mint 10 db)

2 méter hosszú, fonott kábellel rendelkezik a Kodachi billentyűzet, ami szintén a jó minőséget tárja elénk.

És íme a szoftver, ami segítségével állíthatjuk a billetnyűzetünket. A programot kezelni nagyon könnyű, semmi bonyolult nincs benne, ami által akár 2-3 perc alatt is összerakhatod magadnak a megfelelő beállítást. Az eShark ESL-K1 Kodachi gamer billentyűzethez erre a linkre kattintva tudod letölteni a szoftvert.

Ha már ideáig eljutottál akkor köszönöm hogy elolvastad a cikkünket az eShark legújabb gamer billentyűzetéről, aki komoly mechanikus billentyűzetet keres az megtalálta:)

Kattints ide és nézd meg a Kodachi billentyűzet többi képeit is!