Mai blogunkban leteszteljük az eShark Koto gamer headsetet, ami első ránézésre nagyon egyedinek és komoly eSport headsetnek tűnik.

Ha gamer headsetet keresek akkor nekem a következő szempontok a legfontosabbak:

  • Kényelmes legyen
  • Könnyen hordozható legyen
  • Nagy fülpárnák
  • Tiszta hangzás
  • Mikrofon legyen rajt
  • Szövött kábel

Hogy ezeknek a feltételeknek megfelel-e az eShark Koto gamer headset, az a cikk végén kiderül:)

Tarts Velem Te is!

Kezdjük is rögtön az elején az eshark kotonak a külsejével, ami már a megszokott letisztult és szép designt szolgálja. Az eshark koto gamer headset azoknak a játékosoknak készült, akik csak egy dologra összpontosítanak, ami nem más mint a játék! Inritáló, mikor a játék közben kényelmetlen a headset, lecsúszik, nyomja a fejed.. gondolom ezt az érzést nem akarod átélni Te sem. Ne aggódj, az eShark gondolt erre is!

 

Hangos és tiszta: Az éles és nagyon pontos 50 mm-es hangsugárzóknak köszönhetően a legapróbb és leghalkabb mozzanatokat is észreveszed, ezáltal biztosra veheted hogy meghallod az ellenség apró lépteit is!

Kényelem: A nagy és puha fülpárnák tökéletesen illeszkednek a füledre és nagyszerű hangszigetelést biztosít, ami megvéd a szomszéd zajtól aki vasárnap reggel nyírja a füvet vagy éppen betonoz.  A fülpárnák 2 cm-esek, minden külső zaj nélkül belemerülhetsz a jatékba.

Semmi zavaró tényező: Az eShark tényleg mindenre gondol, és a fő célja a gamerek kényelme – ami látszik is az eshark koto gamer headsetnél is. A Koto mikrofonnal teljes rugalmasságot élvezhetsz, ugyanis szabadon fel és leveheted a gamer headsetről. A mikrofon szöge is szabadon állítható a saját igényeid szerint.

A Te kezedből is állandóan kiesnek a dolgok?: Az eShark Koto-nál a gamer headset biztonságára is figyeltek a gyártók, ugyanis a csomagolásban kapunk egy matt feketével ellátott védő tokot ami ütés és karcolás elleni védelmet nyújt. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az eShark Koto fejhallgató kontúrjaihoz a biztonságos illeszkedés biztosítása érdekében.

PS4 kompatibilis: A csomagolásban kapunk az esharktól 2 x 3,5–1 x 3,5 mm-es jack átalakítót, ami segítségével az eShark Koto gamer headset kompatibilis lesz a PlayStation konzollal.

A teszt végére azt kell hogy mondjam, ultra kényelmes és minőségi darab lett az eshark koto gamer headset, minden gamernek aki szeret játszani bátran ajánlom az eshark koto headsetet

Nézd meg a további eShark teszteket is, mint például az eShark kodachi mechanikus billentyűzet tesztjét vagy az eShark Shinai gamer egér tesztjét. (kattints a nevükre és odavisz a tesztre).