Ügye megvan az az érzés amikor a karácsonyfa alatt nyitod ki az ajándékodat és izgatottan várod hogy mégis mi lehet bene.. és akkor látod mi az és majd kiugrassz a bőrödből hogy kipróbáld.

Na pont ugyanez az érzés futott át engem is az eShark Shinai Gamer egér kibontásánál, nem is húzom tovább a szót!

Nézzük is az eShark legújabb gamer egerének tesztjét!

Az eShark Shinai gamer egerünk mindössze 133 gramm, kényelmes a kéznek és a csuklód se fog elfáradni a heves játék közben. Az eShark Shinai gamer egérhez a fejlesztők gyártottak szoftvert is, amivel állítható az egerünk színe több mint 16 millió színben. Az élettartama 5 millió kattintás, ami elég sok évig elég a játékhoz.

Az eShark Shinai gamer egér vezetékes, ami nem is baj mert az 1.8 méter hosszú kábel igényes, erősen szövött kábel aminek a végén lévő USB aranyozott. Az eShark gamer egerünknek 7000 DPI a maximális felbontása, ami szintén elég a játékokhoz. Az ultrapolling értéke 1000Hz, ami azt jelenti hogy az eShark Shinai egér 1 milliszekundumonként kommunikál a gépünkkel.

Az eShark gamer egerünk 7D gombbal rendelkezik, ami mind állítható a szoftver segítségével! Ne ilyedj meg, a szoftvert nagyon könnyű átlátni, már az első beállításod után kened-vágod az eShark Shinai szoftverét:). Többek között lehet állítani az egér színét, az összes gombhoz tudsz hozzárendelni különböző beállítást, világítást is tudod szabályozni a "Light Effects" résznél, több beállítást is hozhatsz létre (összesen 5 Profile). A DPI szinteket (bal oldali kép) is tudod állítani szoftveresen.

Köszi hogy velem tartottál ebben a blogcikkben, nagyon jó erős középkategóriájú eSport egeret teszteltünk ma, érdemes neked is kipróbálnod:)

Korábban teszteltük az eShark Kodachi mechanikus gamer egeret, kattints ide és nézd meg azt is.

Illetve magát az egeret ezen a linken tudod megnézni.