Nem akarsz sokat költeni gamer egérre, de viszont jó egeret szeretnél? Akkor a cikk végére megismerheted a TOP3 White Shark gamer egeret aminek az ára 5.000 Ft alatt van. Még nem hallottál a White Shark márkáról? Itt van pár adat amit tudnod kell róluk.

2016-ban alakultak, céljuk a legjobb ár/értékű belépő szintű gamer eszközök gyártása. Ha pénzt szánsz a White Shark gamer eszközökre garantáltan nem fogod megbánni. Gyártanak gamer headseteket, egereket, egérpadokat, gamer székeket és további számos gamer perifériát. Már több mint 25 országban elérhetőek.

Na de nézzük is meg a TOP3 White Shark gamer egeret!

#3 – White Shark Cyrus

Amit a White Shark ígér, azt be is tartja. TOP3 as listánk 3. helyén a White Shark Cyrus áll, kategóriájának a legjobb ár/érték aránnyal bíró gamer egere. 4 féle háttérvilágítással rendelkezik (piros, pink, lila és kék) maximum DPI felbontás 3200 DPI (1200-1600-2400-3200). Kényelmes ergonomikus fogás, több óra játék után is kényelmes a játék. A kábel hossza 1.8 méter, akadály nélkül tudod használni és nem fog zavarni a kábel sem.

Kattints ide és nézd meg a White Shark Cyrus gamer egeret!

#2 – White Shark Marcus

Ezüst helyen szerepel a White Shark Marcus, magabiztos megjelenéssel és kinézettel. Maximum DPI felbontása 4800 DPI (1000-1500-2500-4800), illetve 7D – 7 gombos kivitellel rendelkezik. Nagyobb tenyerű játékosoknak ajánlott, kényelmes és szélesebb fogása miatt. 7 féle háttérvilágítás (fehér,sárga,narancs,piros,pink,lila,kék). 1.5 méter kábelhossz, szövet borítású kábel. Szoftveresen konfigurálható!

Kattints ide és nézd meg a White Shark Marcus gamer egeret!

#1 – White Shark Attila

              

A dobogó tetején büszkélkedő White Shark Attila a 2019 es év legtöbbet vásárolt belépő szintű gamer egere, ami szintén szuper ár/érték aránnyal rendelkezik. Kényelmes fogás, 4 háttérszínnel (Piros, pink, lila, kék). Fém görgővel rendelkezik és 1.5 méter szövet borítású kábellel.

Kattints ide és nézd meg a White Shark Attila gamer egeret!

Egyszóval, ha belépő szintű gamer eszközöket szeretnél pár ezer forintból, akkor számodra a White Shark gamer eszközei a legjobb választás.