Szevasz Spartan!

Állandóan a harcmező utolsója vagy?

Nem a te hibád.. az igazi harcosok sem a régi, elavult felszereléseikkel mennek a csatába

 

Most egy új, a Magyar Gamerek által kedvelt White Shark Spartan billentyűzetet mutatok be Neked, amivel a harcmező legjobb Spartanja lehetsz.

Kattint ide, és most ajándék 40.000 Ft értékű gamer kuponfüzettel + kedvezményesen

kérheted 5 év garanciával legújabb Spartan billentyűzetedet

 

 

Az igazi harcosok sem mennek felesleges felszereléssel a csatába igaz?

A Spartan mechanikus billentyűzeten nincsen num pad, és ennek köszönhetően egyik nagy előny hogy kis helyen is elfér, azaz ki kis asztalod van nem gáz, kényelmesen elférsz, illetve könnyű és ergonomikus kialakítás van, atom kényelmes rajta játszani több óra után is.

 

 

RGB háttérvilágítással rendelkezik, 9 üzemóddal, megvilágított betűkkel és állítható intenzitással. Az effektusok a jobb oldali control gomb mellett található izzó ikonú gomb megnyomásával lehet megváltoztatni - az irányítás a Te kezedben van!

 

 

Régi billentyűzeted reakciója az Új, Spartan billentyűzetedre

 

 

Felső lemeze fém, az alsó pedig műanyag borítású, a billentyűzet telepítéséhez semmilyen program nem kell, egyszerűen az USB-t csatlakoztatod és már működik is.

A White Shark Spartan a legnépszerűbb White Shark billentyűzet, olyan hamar vittek el belőle több 100 darabot hogy a gyártó 1 hónap után már ki is adta a Magyar változatot, ár / érték arányban a legjobb választás, nem fogod megbánni ha a Spartant választod az asztalod legújabb gamer billentyűzetének.

 

 

 

Úgy mész a csatába, mint egy rossz felszereléssel felvértező vesztes harcos - vagy úgy, mint egy bajnok, aki mindent csatát megnyer a harcképzett felszereléseivel?

A döntés a te kezedben áll