Mindig is nagy dilemma hogy milyen gamer egérpadot szerezzek be a gamer setupom alá, mert fontos hogy ne csúszkáljon, kényelmes legyen és 3 játék után ne jöjjön fel a sarka - mert ugye ezek ismert problémák a gamer egérpadoknál, és ha rosszul választunk akkor ennek az áldozatai leszünk..

A tesztre az eShark gamer egérpadját választottuk, név szerint az eShark Karuta eSport egérpadot!

Az eShark Karuta gamer egérpaddal megnő a tered a „gamer setupod” elhelyezésére, ugyanis az eShark Karuta gamer egérpad 900x400 mm méretű, ami már elég lehet egy egész asztalra is. A masszív felület biztosítja a mozgás és az elrendezés szabadságát.

Pontosságból és simaságból TOP1: A sima felület optimalizálja az érzékelő pontosságát.

Amiben az eShark Karuta egérpad a legjobb, az pedig a stabilitás: A celluláris gumi talp biztosítja, hogy az egér az egyetlen, ami az asztalon mozog. Az egérpad teljes területén a 3 mm vastagság szilárd stabilitást biztosít a gyors mozgásokhoz.

Ha elkéne a neveznem az eShark egérpadot, akkor "A Mozdíthatatlan Óriás" címet adnám neki, pont azért mert nagyon jól tapad az egérpad, és nem lesznek véletlen csúszkálások a heves játékok közben!

Precíziós varratok zöld színben az egérpad szélein, az eShark Karuta varrott szélei megakadályozzák hogy a felület később leváljon.

Ha tökéletes gamer egérpadot keresel, akkor megtaláltad!:) Bátran ajánlom Mindenkinek, aki szereti a minőségi gamer egérpadot.

 

Engedd meg, hogy megmutassak még több eShark Gamer tesztet is!:)

Nézd meg további eShark teszteinket is a következő linkeken:

  • eShark Kodachi Gamer mechanikus billentyűzet teszt:
  • eShark Shinai Gamer egér teszt:
  • eShark Koto eSport headset:

Az eShark Karuta Gamer egérpadot pedig -> ide kattintva <- tudod megnézni!

Köszönöm hogy velem tartottál, Jó játékot!:)