Internetezésre keresel notebookot? Akkor nagyon jó helyen jársz, ugyanis egy nagyon szép és megbízható Asus notebookot mutatunk be Neked, ami szépsége és megbízhatósága mellett szélsebesen tölti be Neked az operációs rendszert illetve a programokat.

 

 

Elegáns felület. Könnyű test, erős és könnyű háza mindössze 1,9 kg – vagyis ideálisan hordozható, bármerre visz az útja. Kerek hangszórókkal rendelkezik annak érdekében, hogy minden elérhető köbmiliméter szabad helyet maximalizáljon, ezáltal alacsonyabb frekvenciájú teljesítményt és csökkent zajszintet nyújtson neked. Az extra nagy 19,4 köbcentiméteres hangkamra tökéletes basszust és kiváló hangtisztaságot biztosít.

 

 

 

 

Rendelkezik HDMI-vel, ami segítségével leggyakrabban a felhasználók a TV-hez csatlakoztatják a notebookot és filmet néznek, vagy szimplán a nyaralásos képeiket nézik. USB 3.0 port fontos a mai világban, mivel az adatok gyors forgalmát biztosítja, illetve ezenkívül rendelkezik még 2 db USB 2.0 porttal.

 

 

Az ASUS IceCool technológiája egyedi belső kialakítást kölcsönöz a X540-nek, mely a hőfelhalmozódás megszüntetésével előzi meg a csuklótámasz kényelmetlen felmelegedését. Ezzel a csuklótámasz felületének hőmérséklete 28 °C és 35 °C között marad, ami lényegesen alacsonyabb a testhőmérsékletnél. Ez az egyedülálló belső elrendezés tőled távol helyezi el a hőtermelő alkatrészeket, ez pedig a hűtőcsövek és szellőzőnyílások kínálta kivételes hűtéssel együtt hosszú órák után is biztosítja számodra a komfortérzetet.

 
 
 

És legvégére maradt a szinte legfontosabb része a notebooknak - ami a gyorsaság. A fent bemutatott internetezésre való Asus notebook legfőbb tulajdonsága a gyorsaság. 256 GB-s SSD háttértárral rendelkezik, amin tudod tárolni az adataidat. Képzeld csak el, mennyi idő alatt hozza be Neked a notebookod az Operációs rendszert - a bemutatott notebook mindössze 18 mp alatt betölti az operációs rendszert és a programokat.

Felkeltette az érdeklődésedet? Nem csodálom, nagyon jó notebookról beszélünk. Nézd meg a következő linken a notebookot és ha van ismerősöd aki notebook vásárlás előtt áll küldd el Neki ezt a cikket, biztosan meghálálja:)

A notebookot erre a linkre kattintva találod meg!