Hogyan vess véget a lassúságnak? 

 

Ha Te is szenvedsz a lassúságtól,
Ha Te is évek óta hiába küzdesz a böngésző lassúsága és fagyása ellen,
Ha Neked is eleged van a várakozásból,
akkor ez az üzenet most Neked szól.

Van egy olyan eszköz ami segítségével notebookod gyorsabban töltődik be, gyorsabban tudsz böngészni és ezzel sok időt spórolhatsz meg. 

Van egy rossz hírem, amit azt hiszem szíved mélyén te is érzel:

HA MOST BECSUKOD A SZEMED ÉS TOVÁBB VÁRSZ, AZÉRT SÚLYOS ÁRAT FOGSZ FIZETNI... 

A legtöbb ember ilyenkor csak kifogásokat keres és húzza az időt, ezáltal nem keres megoldást és ők elfogadják a félmegoldást és sohasem az igazi problémát akarják megoldani. Nyomorult kilátás, igaz? 

De végig gondoltad már, mi ennek a problémának a valódi gyökere? 

Az, hogy kifogásokat keresünk arra, hogy miért ne vigyük el a notebookunkat, miért ne javítassuk meg - nem csoda, hogy a különböző felületes megoldások nem hoznak rá eredményt.
Hiszen ezek csak ... .???
A végeredmény? Csak elvesztegeted a pénzt, az időt, és tovább tűröd a notebookod lassuságát, a lassú böngészőt ami akár egy vírustól is lehet, amitől az összes fájl elveszhet.

És hová vezet, ha nem fordítod vissza ezt a folyamatot? Oda, hogy csak egyre rosszabb a notebookunk, esetleg a merevlemezünk tönkremegy és végül már csak azt veszed észre hogy nincsenek meg az adataid (Jól gondolom, hogy a Karácsonyi képeket Te is megőriznéd még sok évig?), és ez a nagyobb probléma kijavítása akár 30.000 Ft-ba is kerülhet.

Hogyan találtam meg a lassúság javításának kulcsát? 

Hadd mondjam el hogy pár évvel ezelőtt én is ugyan ezzel az árral úsztam. Amire a rendszer és a böngésző bejött az több perc volt, és sokszor egy weboldal nyitása is több másodperc volt. Frusztrált a dolog, és csak azért is meg akartam oldani a lassúságot, mert sok ügyfelem panasza a lassúság. Erre a megoldás egy eszköz volt, amit SSD-nek hívnak. Az SSD notebookba való helyezése elött vírusellenőrzés és a merevlemez állapotának helyzetét mértük fel. Már több éve SSD-t használok, és bátran ajánlom az ügyfeleimnek.

De nem csak egyetlen sikeres esetről van szó, hanem... (vevőidézetek jönnek)

Most Rajtad a sor. Nem fogsz csalódni!