Blog

Blogbejegyzések

A Vízálló Cerberus

Feltételezem, hogy Te is ettél vagy ittál már a játék közben és előfordult, hogy a billentyűzet látta ennek a kárát. Az Asus fejlesztésének köszönhetően most azoknak sem kell éhezni vagy szomjazni akik inkább ezt tették a felszerelésük védelme érdekében. Itt az Asus Cerberus aminek nem okoz gondot egy kis kakaó smiley

A Vízálló Cerberus
Tovább olvasom

Vissza Az Időbe - Az új Call Of Duty

A Call Of Duty készítői 180 fokos fordulatot vesznek, és egészen pontosan a 2. világháborúban találjuk magunkat. A helyszínek között lesz Normandiában a D nap, és Európa ahol a történelem legnagyobb háborújában lövöldözhetünk. 

Vissza Az Időbe - Az új Call Of Duty
Tovább olvasom

TOP 5 Gamer Billentyűzet 10.000 FT alatt

 

Genius Scorpion K215 - 3.400 Ft

Tovább olvasom

Lassú a notebookod - Mi a Teendő?

Hogyan vess véget a lassúságnak? 

 

Ha Te is szenvedsz a lassúságtól,
Ha Te is évek óta hiába küzdesz a

Lassú a notebookod - Mi a Teendő?
Tovább olvasom

Bemutatkozás

 

Üdvözöllek, Csizmadia László vagyok és számítástechnikai eszközökkel és azok problémáinak megoldásával foglalkozom. Kezdetben csak kis raktárkészlettel rendelkeztünk, de az évek alatt ahogy nőtt az ügyfélkörünk, úgy a bolt fejlődése is nőtt. Mára már több beszállítóval vagyunk kapcsolatban, így rövid időn belül jutunk áruhoz, ezáltal mindig naprakész árukészlettel tudjuk fogadni a Látogatóinkat és Ügyfeleinket.

Talán a leggyakoribb probléma a számítógép lassulása, ami akár egy vírustól is előfordulhat. Ügyfeleinkkel mindig összhangban vagyunk, így jó áron és pár munkanapon belül egy teljesen más rendszer vár Téged otthon :) Ha Neked is lassú a géped, vagy valami más problémád adódik keress Minket bátran.

Lehetőséged van negyedévente visszahozni a termékedet és mi átnézzük, szükség esetén ki is takarítjük, mindezt Díjmentesen, a lehető leghamarabb!

Üzletünkben kizárólag minőségi eszközöre fókuszálunk, így próbáljuk a lehető legjobb ár/érték arányt tartani, így jó áron jó termékhez juthatsz!

Ha nem tudod mit válassz, vagy nem tudod hogy mi lenne számodra megfelelő, akkor hívj Minket bizalommal és mi a legjobb készségünkkel segítünk Neked!

 

 

Ügyfélidézetek

 

Polák Péter

" Gyors és rugalmas kiszolgálás, és széles termékkínálat. Az alap számítástechnikai eszközöktől a gamer kiegészítőkig minden megtalálható. Egy laptopot vettem amit úgy vettem át, hogy teljesen működőképes volt, nem kellett nekem küzdeni a telepítéssel, ráadásul mindez benne volt az árban. "

Korondy Tamás

" Minőségi termékek, megfizethető árak.
Nem beszélve a barátságos kiszolgálásról! Csak ajánlani tudom!

Nagy Kata

" Megbízható, gyors, precíz és rugalmas munkavégzés, barátságos légkör, kedvező árak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

 

Fehér Alexandra

" Kedves és gyors kiszolgálás jellemzi az üzletben dolgozókat! Mindig rengeteg segítséget kapok, akár vásárolni szeretnék, akár bármilyen számítástechnikával kapcsolatos problémám van! Bátran ajánlom mindenkinek! :) "

​További véleményeket a linkre kattintva tudod megnézni.

 

 

 

Termék a kosárba került!
Mutasd a kosaramTovább nézelődök
Kosár