Blog

Blogbejegyzések

Milyen nyomtatót válassz otthonra?

Biztosan már felmerült a kérdés, milyen nyomtatót érdemes vásárolni otthonra, ami nem a legdrágább, de tudja a dolgát és nem megy tönkre pár nap alatt.. Sok pozitívuma van annak, ha van saját nyomtatónk. Nem kell a boltba leugrani, ha egy dokumentumot kell kinyomtatni, vagy ha iskolás vagy akkor a beadandódat kényelmesen és gyorsan

Milyen nyomtatót válassz otthonra?
Tovább olvasom

Hogyan kerüld el hogy túlmelegedjen a notebookod?

Sokunknak gondot okoz a notebook kényelmes, ágyban lévő használata. Vagy a notebook melegszik túl sok esetben, vagy ha a lábunkra tesszük a melegedés tud kellemetlen lenni. Az ágyban való használatnál azért melegedhet túl a notebookunk, mert a hűtésnyilásokat elzárhatja a párna vagy takaró. Ráadásul a nem megfelelő hűtés károsíthatja is a

Hogyan kerüld el hogy túlmelegedjen a notebookod?
Tovább olvasom

Melyik a legjobb vírusírtó?

Manapság könnyen és sok helyről kaphatunk vírust. Facebookról, e-mailből, vagy akár egy program telepítéséből. Utóbbinál nem jó stratégia a "Next -> Next ->Finish" módszer, azaz ha folyamatosan a tovább gombot nyomjuk. A telepítés során telepedhetnek toolbarok, amelyek a gépet és a böngészőt lassítják.

Melyik a legjobb vírusírtó?
Tovább olvasom

Bemutatkozás

 

Üdvözöllek, Csizmadia László vagyok és számítástechnikai eszközökkel és azok problémáinak megoldásával foglalkozom. Kezdetben csak kis raktárkészlettel rendelkeztünk, de az évek alatt ahogy nőtt az ügyfélkörünk, úgy a bolt fejlődése is nőtt. Mára már több beszállítóval vagyunk kapcsolatban, így rövid időn belül jutunk áruhoz, ezáltal mindig naprakész árukészlettel tudjuk fogadni a Látogatóinkat és Ügyfeleinket.

Talán a leggyakoribb probléma a számítógép lassulása, ami akár egy vírustól is előfordulhat. Ügyfeleinkkel mindig összhangban vagyunk, így jó áron és pár munkanapon belül egy teljesen más rendszer vár Téged otthon :) Ha Neked is lassú a géped, vagy valami más problémád adódik keress Minket bátran.

Lehetőséged van negyedévente visszahozni a termékedet és mi átnézzük, szükség esetén ki is takarítjük, mindezt Díjmentesen, a lehető leghamarabb!

Üzletünkben kizárólag minőségi eszközöre fókuszálunk, így próbáljuk a lehető legjobb ár/érték arányt tartani, így jó áron jó termékhez juthatsz!

Ha nem tudod mit válassz, vagy nem tudod hogy mi lenne számodra megfelelő, akkor hívj Minket bizalommal és mi a legjobb készségünkkel segítünk Neked!

 

 

Ügyfélidézetek

 

Polák Péter

" Gyors és rugalmas kiszolgálás, és széles termékkínálat. Az alap számítástechnikai eszközöktől a gamer kiegészítőkig minden megtalálható. Egy laptopot vettem amit úgy vettem át, hogy teljesen működőképes volt, nem kellett nekem küzdeni a telepítéssel, ráadásul mindez benne volt az árban. "

Korondy Tamás

" Minőségi termékek, megfizethető árak.
Nem beszélve a barátságos kiszolgálásról! Csak ajánlani tudom!

Nagy Kata

" Megbízható, gyors, precíz és rugalmas munkavégzés, barátságos légkör, kedvező árak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

 

Fehér Alexandra

" Kedves és gyors kiszolgálás jellemzi az üzletben dolgozókat! Mindig rengeteg segítséget kapok, akár vásárolni szeretnék, akár bármilyen számítástechnikával kapcsolatos problémám van! Bátran ajánlom mindenkinek! :) "

​További véleményeket a linkre kattintva tudod megnézni.

 

 

 

Termék a kosárba került!
Mutasd a kosaramTovább nézelődök
Kosár